LeMieux Sensitive Underlag

879,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage

Super lækkert underlag i fantastisk kvalitet fra britiske LeMieux. Fremstillet med yderside i højkvalitets imiteret ruskind. Undersiden er i blød bambus-flonel, der minimerer friktion og giver høj komfort, og absorberer sved så hesten holdes tør. Undersiden er desuden antibakteriel og modvirker lugt. 

Dette er den særlige "Sensitive Skin" udgave ægte Merino lammeskind indvendigt langs kanten af underlaget. Denne model er særligt god til heste der får mærker af alm. underlag, eller til heste der klippes meget kort. Ægte lammeskind virker både antibakterielt og svedtransporterende, så bakterier og fugt holdes væk fra hestens sensitive hud. 

- Fantastisk pasform
- Høj åndbarhed
- Meget holdbart - holder formen trods maskinvask
- Forstærkning ved gjorden

LeMieux har designet dette underlag så det er særligt tilpasset heste, hvor underlaget har tendens til at glide frem eller tilbage. Det er således designet med et par fantastiske detaljer: Sadelstroppen er særligt kort og elastisk, og er designet til at sidde i de små D-ringe foran på sadlen, så underlaget ikke kan glide tilbage. Desuden er gjordremmen fremstillet i velcro med ekstra nylonlommer, som gjordstropper kan føres gennem, hvilket hjælper til yderligere fastgørelse.

Farve: Sort
Str. Dressur 17"

Forslag til dig
Beskrivelse
Andre købte også