Neue Schule Turtle Top Flex

1.499,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
55 mm. 70 mm.
  • S

Neue Schule Turtle Top Flex 
Anatomisk inspireret 3-delt bid med forhøjet stabilitet ved hjælp af den meget specielle vinkling på dråben, der lægger sig blødt og trykfordelende på tungen uden at bule op i ganen. Turtle Top biddet er specielt fordi det brede midterstykke - der er formet som en skildpadde - "låser" når hesten trykker tungen opad, og derved forhinderer at ganen bliver belastet. Biddet låser ikke som et stangbid, altså ikke i frem-og-tilbage bevægelse (hvilket ville gøre biddet hårdt) men kun i op-og-ned bevægelse (som gør biddet roligt).
Den særlige udformning giver en sublim trykfordeling og derfor øget blød kontakt med hestens mund.

Dette innovative bid er særligt godt til heste med urolig mund/tunge, og til heste der tygger på biddet, stikker tungen ud af siderne eller som lægger tungen over biddet. Den anatomiske form holder biddet på den korrekte plads og i en behagelig bue over tungen, hvilket modvirker at hesten rykker tungen til siderne. Turtle Top er lige så roligt som et to-delt bid, men med bedre anatomisk form og komfort for hestens mund.
Desuden er bidringene placeret i et "drejet" look der giver maksimal trykfordeling og sørger for at biddet ligger så blødt som muligt i hestens mund, samt at det bliver liggende det rigtige sted. Dette bevirker også at biddet ligger lidt længere tilbage i munden på hesten, og vil derfor være sværere for hesten at skubbe tungen over.

Neue Schule bid er lavet af "Salox Gold" (messing/aluminium). Denne metalsammensætning gør Neue Schule til et af de blødeste bid på markedet. Salox Gold bliver hurtigere opvarmet end ved rent messing bid.

- Delt: 3-delt
- Tykkelse: 16 mm. 
- Ringstørrelse: 55 mm. & 70 mm. 

Størrelse S (118-128 mm) M (128-138 mm) L (138-148 mm)

Vi kan bestille lige netop den størrelse hjem du kunne ønske dig, såfremt vi ikke har den på lager. 
Kontakt os gerne for mere information.

Forslag til dig
Beskrivelse
Andre købte også