Neue Schule Verbindend Hunter-D

1.599,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
12,7 cm. 13,3 cm.

Neue Schule Verbindend Hunter 
Verbindend Hunter-D præciserer og understreger signalerne betydeligt igennem tøjlen. Fremmer selvbæring, løsgjorthed og en korrekt overlinje. Skulderfriheden kan også udvikles med dette bid. Verbindend hjælper med at korrigere tungeproblemer og opfordrer hesten til at løsne op og slappe af i kæben. Det smarte buede design er også med til at forbedre løsgjortheden i sidebevægelser og på små volter. Verbindend biddet er især godt til heste der er tunge fortil, idet det hjælper til at give løft, og kan også hjælpe heste der har tendens til at gå bag lod.
D-rings kindstykket er fantastisk til at forbedre kontrollen, og det er exceptionelt til snævre vendinger i høj fart. Biddet er også mere sikkert idet det ikke kan trækkes igennem munden i en panik situation. Dette bid må anvendes til dressur og er ikke hårdt, så hvis du har brug for finere hjælpere og ekstra løft, kan dette bid imødekomme dit behov.

Et bid der passer alle, fra hobby til højere konkurrenceplan.

Neue Schule bid er lavet af Salox Gold, som er en blanding af messing/aluminium. Dette gør Neue Schule til det blødeste bid på markedet. Salox Gold bliver hurtigere opvarmet end ved rent messing bid. Neue Schule bid er også helt smagløst, da filosofien er, at hesten skal koncentrere sig om arbejdet den stilles for og ikke på smagen af biddet.

- Delt: 3-delt 
- Tykkelse: 16 mm. 

Findes i str.: 12,7 - 13,3 - 14,0 - 14,6 - 15,2 - 15,9 cm. 

Vi kan bestille lige netop den størrelse hjem du kunne ønske dig, såfremt vi ikke har den på lager. 
Kontakt os gerne for mere information.

 

Forslag til dig
Beskrivelse
Andre købte også