FORTRYDELSESRET

Hos A&A Rideudstyr har du 14 dages returret. Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, eller ikke afhente pakken i pakkeshop.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  • Plejeprodukter
  • Tilskudsfoder

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og A&A Rideudstyr ikke kan sælge den som ny til fuld pris igen, fratrækker vi værdiforringelsen i det beløb der tilbagebetales.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem.

OMBYTNING TIL EN ANDEN STØRRELSE ELLER MODEL:

Ønsker du at ombytte til en anden vare/størrelse skal du returnere den oprindelige vare, og aflægge en ny bestilling på den ønskede vare på webshoppen.

Kontakt os på telefon eller mail hvis du har spørgsmål og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig med ombytning.

 

RETURNERING OG RETUROMKOSTNINGER

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Du kan købe en GLS returlabel her – prisen er kr. 50,- 

Du kan via vores link enten printe en GLS label, eller få tilsendt en QR kode som medbringes i nærmeste pakkeshop, hvor du kan få hjælp til og printe en label. 

Vi anbefaler at du returnere din pakke via ovenstående link – såfremt du bruger en anden løsning er det vigtigt at du vælger en forsendelses løsning som leverer direkte på vores adresse i vores åbningstid så vi kan tage imod og signere for pakken. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops.

Vi anbefaler at du ikke sender pakken retur med DAO, da DAO leverer pakker om natten, og da vi ikke arbejder om natten og kan tage i mod din pakke, vil DAO højst sandsynligvis tage pakken med i pakkeshop.

FØLGER AF FORTRYDELSE

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, med undtagelse af eventuelle gebyrer og leveringsomkostninger.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger samt eventuelle betalingsgebyrer og ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform. Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Behandlingstiden kan være op til 14 dage fra modtagelse.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

A&A Rideudstyr
Christian X´s vej 9a
6100 Haderslev
Att. Retur

OBS! Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops, pakken skal returneres på vores adresse i vores åbningstid.