Parlanti Aspen Pro Ridestøvle

4.149,00 DKK
Lager: Kun få stk. tilbage
Sort / 37 / SH Sort / 40 / MH

Parlanti Aspen Pro er luxusudgave af Parlanti Denver Ridestøvlen.
Du får alle fordelene fra Parlanti Denver men samtidig er støvlen forstærket med bøffel skind på den indvendige side. som betyder længere levetid.

Parlanti Aspen er en af favorit støvlerne pga. dens utrolig behagelige pasform. Støvlen er fremstillet i utrolig blødt og lækkert kalveskind, forstærket med bøffelskind på indersiden og med en syet gummisål. Der er lynlås bagtil samt elastisk stof, der giver en stor fleksibilitet i vidden (støvlen kan give sig op til ca 2 cm. i forhold til angivne mål). Vi kan garantere en ridestøvle i absolut bedste kvalitet, hvor Parlanti Passion er lig med godt håndværk, kvalitet og stilfuldt design. Din størrelse finder du i vedhæftede måleskema. Målskemaet er opbygget således, at du først skal finde din fodstørrelse. Dernæst er første mål højden (height), som tages fra gulvet og op til knæhasen. 2 mål (ENT)er målet rund under knæ. 3 mål (CALF) er målet rund under læggen.

Finder du ikke lige din størrelse så kan den være på vej hjem - ellers kan vi bestille den - leverings tid er mellem 1 til 4 uger normalt.

Farve: Sort, Brun

Forslag til dig
Beskrivelse
Andre købte også