Pavo HayChunks, ca. 250 gram

10,00 DKK
Lager: På lager

1 stk. kr. 10,-
3 stk. kr. 25,-

Den vigtigste aktivering for heste er at spise grovfoder. I naturen ville hesten spise 16 timer i døgnet. Hvis hesten ikke over store dele af dagen får tilbudt grovfoder, eksemplevis når den er på stald, kan det giver nogle uheldige konsekvenser. Står din hest mere end 8 timer på stald uden eller med begrænset grovfoder? Er den regelmæssigt undervejs til undervisning/ stævne? Så giv din hest Pavo HayChunks: den sunde grovfoder snack giver ekstra aktivering og tyggetid til din hest!

Pavo HayChunks er ideelt tilskud til det daglige grovfoder og en sund beløning eller ekstra beskæftigelse til din hest. Pavo HayChunks er pressede ruller på størelse med en sodavandsdåse. De er kun fremstillet af hø fra naturbeskyttede områder i alpeområderne i tyskland. Dette uberørte, økologiske område giver en ensartet hø-kvalitet, med et lavt energi- og sukkerindhold, så det er velegnet til alle heste og ponyer. Derfor er Pavo HayChunks er også velegenet til heste der er sensitive overfor sukker og/ eller overvægtige, da du også kan give mere grovfoder.     

Fodre du din hest udelukkende med grovfoder, som hø/wrap og/eller græs og Pavo HauChunks? Så overvej at give tilskud af Pavo Vital eller Pavo SummerFit, for at dække behovet for vitaminer, mineraler og sporelementer.

Du kan give din hest Pavo HayChunks på forskellige måder: lig dem direkte på gulvet i boxen, i foderkrybben eller i et lille hønet. Nu sværer du gør det for din hest at spise dem nu længere bruger den på at spise! På den måde får din hest ikke bare ekstra grovfoder men også god og lang beskæftigelse.

SÅDAN FODRE DU PAVO HAYCHUNKS:
  • På gulvet: lig Pavo HayChunks direkte på gulvet i boksen, eller gemt den i hestens normale hø.
  • I foderkrybben: Put Pavo HayChunks direkte i krybben. Det gør også at din bliver roligere omkring fodertidspunkter
  • I hønettet: lig 3-4 HayChunks i et mini hønet, så det bliver mere besværligt for den at spise dem. Fyld evt også alm. hø i hønettet.
  • Direkte fra hånden: Tilbyd din hest en Pavo HayChunk som snack eller belønning efter veludført arbejde.

 

Forslag til dig
Beskrivelse
Andre købte også