Irske Horseware er et efterhånden meget anerkendt mærke som fremstiller dækkener af højeste kvalitet. Horseware er med deres historie særligt kendt for deres populære Rambo dækkener, som var det første produkt og som nu er deres nu ikoniske rambo dækken. Rambo dækken kollektionen bliver stadig lavet i den samme irske by, som da de startede i 1985.

Horseware laver forskellige dækkener til årstiderne, heriblandt regndækkener, vinterdækkener, insektdækkener og transportdækkener.

Horseware laver forskellige kvaliteter: Rambo, Rhino, Amigo og Mio.

Rambo dækken er det dyreste, men som man siger går kvalitet og pris går hånd i hånd.

Selvom Horseware Rambo er det dyreste af de 4, er det også klart det i bedst kvalitet, materialerne der bruges til Rambo dækkenerne er de mest holdbare og uopslidelige på markedet med 1000D ballistisk nylon.

Rhino, Amigo og Mio er 3 andre serie fra Horseware. Her er prisen lidt billigere, så flere kan være med. Disse 3 serie er ikke lige så slidstærke som det ikoniske Rambo, men er stadig 3 meget populære serier. Design, pasform og pris appellerer til rigtig mange hesteejere.

De fleste af Horsewares dækkenerne passer til deres smarte liner system (passer ikke i Hero modellerne), som gør at du kan fylde på dækkenet uden der føles meget tungere for hesten.

Vi yder prisgaranti på Horseware dækkener.

Finder du dækkenet på lager i samme farve og størrelse i anden dansk butik/webshop, matcher vi selvfølgelig prisen. Send os en besked med link til produktet du har fundet andet sted, og vi vender retur hurtigst muligt.

Du kan se størrelseskemaer til Horsewares Sortiment her

Overgangsdækkener 100-200 gram

Amigo Bravo 12 Lite, 100 gram

kr.1.199,00

Overgangsdækkener 100-200 gram

Amigo Bravo 12 Lite, 100 gram

kr.1.199,00