I 40 år har WeatherBeeta haft en brandmission om at skabe høj kvalitet, komfortabel, innovativ og holdbar beskyttelse til heste og hunde. WeatherBeeta er en pioner i branchen og er en af ​​de første til at bruge syntetisk materiale i hestetæpper og hundefrakker. Dette omdefinerede dækkenmarkedet og forvandlede industrien og den måde, heste er beskyttet på i de kommende år.

Mange års erfaring og omfattende forskning i laboratorier er gået i udviklingen af ​​vores produkter for at sikre, at de passerer den strengeste kvalitetskontrol med glans. Vi tester og introducerer de stærkeste og mest holdbare stoffer med åndbarhed og alle vores sømme er forseglede for at sikre den ultimative vandtæthed og beskyttelse. Vi tester løbende vores produkter mod vores konkurrenter, så vi ved, at vi leverer den bedste kvalitet, og stempler vores produkt med WeatherBeeta 3 års garanti.

WeatherBeeta-mærket fortsætter med at definere tæppemarkedet med det bredeste udvalg af produkter. Hver sæson bringer vores serier nye prints og stilarter, der er designet med de nyeste materialer og fastgørelser.

Du kan se størrelsesskemaer til WeatherBeeta´s Sortiment her

Tilbud