Om os

Velkommen til A&A Rideudstyr – Vi har et mål og en ambition om at blive en af danmarks foretrukne shopping platform til hest og rytter!

Vi har samlet alle ridesportens foretrukne mærker ét sted. A&A Rideudstyr ønsker at give forbrugerne den bedste oplevelse, og vi ønsker at tilbyde produkter, der passer til ethvert budget. Fra high end produkter til økonomisk overkommelige hverdagsprodukter.

Hos os finder du et omfattende udvalg af produkter til hest & rytter, som er nøje udvalgt.
Alle de produkter vi sælger, er produkter vi selv ville vælge og som vi selv har brugt og bruger i vores egen hverdag med hestene. Vores mission er dels at give en enestående købsoplevelse, og dels at levere produkter fra de bedste mærker på markedet til fantastiske priser. Vores håndplukkede kollektioner fra de forskellige leverandøre er samlet for at inspirere og beklæde de moderne og kræsne ryttere.

 

RÅDGIVNING 

Ud over den nøje udvælgelse af produkterne går vi meget kundeservice og er altid klar på at rådgive og servicere vores kunder. Vi er ikke bange for at rådgive aktivt inden køb da vi kender værdien af glade kunder på den lange bane.

 

OM TEAMET:

A&A Rideudstyr er ejet af Pernille Damgaard Andersen & Melanie Sundahl Andersen. Pernille er selv aktiv spring konkurrencerytter, og Melanie er aktiv dressur konkurrencerytter og avler. Derudover har vi begge haft hest siden barnsben, så vi har en del viden og erfaring.