Om os

Velkommen til A&A Rideudstyr – Vi har et mål og en ambition om at blive en danmarks foretrukne butik samt online webshop!

A&A Rideudstyr ønsker at give forbrugerne den bedste oplevelse, vi har samlet alle de populære mærker, og vi ønsker at tilbyde produkter, der passer til ethvert budget. Fra high end produkter til økonomiske hverdagsprodukter.

Hos os finder du et stort udvalg af produkter til hest & rytter, som er nøje udvalgt til netop Jer.
Alle de produkter vi sælger, er produkter vi selv ville vælge og som vi selv har brugt og bruger i vores egen hverdag med hestene. Vores mission er dels at give en enestående købsoplevelse, og dels at levere produkter fra de bedste mærker på markedet til fantastiske priser. Vores håndplukkede kollektioner fra de forskellige leverandører er samlet for at inspirere og beklæde de moderne og kræsne ryttere.

 

RÅDGIVNING:

Ud over den meget nøje udvælgelse af vores produkter går vi meget op i kundeservice og er altid klar på at rådgive & servicere Jer. Vi vil hellere end gerne rådgive dig aktivt inden køb da vi kender værdien af glade kunder og ønsker kun at sælge dig det bedste som passer perfekt til dig og din hest.

 

OM TEAMET:

A&A Rideudstyr er ejet af Pernille Damgaard Andersen & Melanie Sundahl Andersen. Pernille er selv aktiv spring konkurrencerytter, og Melanie er aktiv dressur konkurrencerytter og avler. Derudover har vi begge haft hest siden barnsben, så vi har en del viden og erfaring.